Win jouw gratis bril- en kleuradvies

Gratis Bril- en Kleuradvies
ontdek hieronder wat je dient te doen - 

stap 1 - volg vanilla eyes op de socials

volg vanilla eyes op facebook of instagram - 

stap 2 - Deel een post van vanilla eyes en zet er jouw favoriete emoji bij

👀 😎 🩷 🤩 👑 🥸

deel een post van vanilla eyes en zet in de opmerkingen jouw favoriete emoji 🩷👀😎 

stap 3 - sit back en relax

Elke maand wint 1 van onze volgers een gratis professioneel gepersonaliseerd bril- en kleuradvies.

elke maand opnieuw maak jij kans om te winnen - 

Gratis bril- en kleuradvies - wat kan je winnen?

Met het briladvies wordt je gezichtsvorm bepaald en welke montuurvormen perfect bij je passen. Gedaan dus met foute monturen op je neus.

Het kleuradvies bepaalt je kleurtype. Ben jij een lente-, zomer-, herfst- of wintertype? Op basis daarvan krijg je een kleurpaspoort met kleurstalen. Zo zal jij altijd de juiste kleur van bril kiezen (maar ook wat betreft kledij, juwelen enzovoort).

gratis bril- en kleuradvies - 

de kleine lettertjes 😉

Het gratis bril- en kleuradvies is in samenwerking met Stralend Mooi te Berlaar (Kempen). Tot en met eind Juni 2024 is er elke maand een winnaar.

Gedurende een sessie van +/- 2,5u wordt je goed in de watten gelegd en krijg je haarfijn uitgelegd welke kleuren goed bij je passen en welke brillen je altijd zullen staan.

Je krijgt op basis van deze analyse een kleurpaspoort en brilpaspoort mee zodat je vanaf nu nooit meer de foute keuze kan maken.

Tijdens het briladvies is er iemand van Vanilla Eyes aanwezig. Jij geeft aan of je het ok vind dat er foto’s worden genomen die daarna voor publicatiedoeleinden gebruikt mogen worden.

Vanilla Eyes betaald de kosten van het bril- en kleuradvies. Alle andere kosten (zoals bijvoorbeeld je vervoerskosten) zijn niet inbegrepen.

win je gratis briladvies - ben jij de volgende? -